Kosmetiikka

Pelkäätkö UV – säteiden vanhentavaa vaikutusta ihollasi? Enää siitä ei tarvitse huolehtia, Tanshop.fi tekee sen puolestasi, ennen tuotteen myyntiin ottamista kaikki Tanshopin tuotteet testataan eri ihotyypin ihmisillä. Tanshopissa myytävä solariumkosmetiikka suojaa ihoasi solariumin aikana UV-valon vanhentavaa vaikutusta vastaan, valitse oikea tuote ikäsi, ihotyyppisi ja rusketustasosi mukaan! Solariumkosmetiikkatuotteet auttavat ihoasi myös ruskettumaan paremmin, syvemmältä ja rusketuksesi pysyy pidempään. Tärkeää on, että valitset juuri sinun ihollesi sopivan tuotteen, tuotteet toimivat siis eri ihotyypeillä eritavalla!

Kosteusvoiteissa on paljon eroja. Auringon ja solariumin valosta nauttivilla on tärkeä pitää iho tasaisen kosteana, levittämällä päivittäin syväkosteuttavia, rusketusta suojaavia kosteusvoiteita koko keholle. Nämäkin kosteuttavat tuotteet on Tanshopissa testattu ennen kuin on otettu myyntiin.

Tanshopin SPF – aurinkosuojatuotteet suojaavat tehokkaasti ihoa palamiselta ja suojaavat ihoa ennen aikaista ikääntymistä vastaan. Tuotesarjassa myös tuotteita jotka auttavat sekä ruskettumaan että suojaamaan ihoa palamiselta. Suojakertoimella olevia tuotteita käytetään vain luonnon auringossa, ei solariumissa. Suojakerroinkin on valittava oman ihotyypin ja auringon uv-säteilymäärän mukaan.